QUI SOM


Plàudite Teatre és una entitat creada l’any 1998 a la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) amb la finalitat de promoure activitats relacionades amb el món de la Cultura, l’Art i la Formació a través de les Arts Escèniques.
Des del seu naixement Plàudite Teatre, desenvolupa les seves activitats en tres grans àrees: Creació, Formació i Teatre Comunitari, caracteritzades pel Teatre de Moviment com a eina de treball que accentua la part corporal com punt de partida i camí des del qual abordem el teatre.

Entre els seus membres trobem artistes professionals de les Arts Escèniques i professionals de l’Educació, la Pedagogia, la Sociologia, la Psicologia i la Comunicació, que consideren les Arts Escèniques com a eina per desenvolupar la sensibilitat artística, la integració, la cohesió social i com a vehicle portador de valors.

Plàudite” és l’imperatiu del verb llatí “plaudo” que vol dir aplaudit. Aquesta paraula la utilitzaven alguns personatges de la comèdia de Plauto al final de la representació per demanar l’aplaudiment del públic. (Segle III a. d. C.).

EL LLOBREGAT (suplement de La Vanguardia), 02/11/2016: 
“Una de las escuelas más importantes de la zona Llobregat está en L’Hospitalet y se conoce como Plàudite Teatre – Espai d’Arts Escèniques; por cierto, en Santa Eulàlia. La entidad cultural lleva, desde 1998, fomentando el teatro como canal de expresión y, en la actualidad, cuentan con 150 alumnos de todas las edades que pasan cada semana por las instalaciones.

TV LH: QUI SOM, QUÈ FEM 25.06.2015 “Plàudite Teatre s’ha consolidat com a un projecte artístic de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, amb intervencions i projectes a tots els barris

TV LH: QUI SOM, QUÈ FEM 17.11.2013

TV L’H: 8.11.203 15è Aniversari de Plàudite Teatre en 5 minuts

Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques forma part del Cens d’entitats per al foment de la llengua catalana, segons la Resolució CLT/1841/2016, de 12 de juliol  (DOGC núm. 7172, de 28 de juliol de 2016)

Presents en el World Theatre Map

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *