(Català) Responsable oficina tècnica

(Català) Responsable oficina tècnica

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Oferta laboral:

Responsable de l’oficina tècnica.

Plàudite Teatre som una associació sense ànim de lucre que ens dediquem a la transformació social a traves de les arts escèniques en entorns d’alta complexitat, on l’art es converteix en oportunitat de vivències positives. Desenvolupem les nostres activitats en xarxa i en diferents àmbits: educatiu, social, salut i cultural.

Compromís social i artístic

Som una organització social/cultural no lucrativa, no governamental que no pertany al sector públic ni a l’empresa privada.

Treballem per la inclusió i la cohesió social en totes les seves dimensions, amb especial atenció als col·lectius més vulnerables de la societat. Tenim com objectiu aconseguir la promoció de la persona, reduir les desigualtats socioeconòmiques i evitar l’exclusió social.

Fomentem la creativitat, la felicitat, el benestar i la cohesió social, l’accés a la cultura i a la seva practica. Ens adrecem a impulsar el reconeixement i l’exercici dels drets socials i culturals i a evitar que determinats grups socials quedin exclosos de l’accés a les arts escèniques, un dret de les persones. 

Equip

Entenem el teatre com un ofici a més d’una professió. Comptem amb persones que volen treballar per aquestes finalitats, motivades pel món social, amb compromís i sentit crític. Necessitem reforçar l’equip tècnic amb una persona empàtica, alineada amb els nostres valors i objectius, compromesa amb la gestió i la construcció d’organitzacions eficients, sostenibles i eficaces, creativa i motivada en la cerca de solucions, la flexibilització i la simplificació de procediments tècnics, administratius, financers i de gestió, amb habilitats organitzatives i d’acompanyament que vulgui sumar el seu coneixement i energia al nostre equip.

Funcions i tasques

 • Realitzar el seguiment dels projectes en tots els seus components (tècnic, administratiu i financer), en col·laboració amb les altres àrees funcionals de l’organització.
 • Gestionar documentació: arxiu físic i digital, relatiu al cicle de vida dels projectes. Base de dades i altres documents de seguiment constant.
 • Control de cobraments, pagaments, preparació de la comptabilitat i pressupostos.
 • Elaboració d’informes justificatius, tècnics i econòmics.
 • Prestar suport a la direcció de l’associació.
 • Redactar projectes, informes, buscar informació i fer seguiment.
 • Mantenir una adequada comunicació amb les finançadors i altres stakeholders dels projectes.
 • Tramitar les convocatòries de subvencions, licitacions, contractes o concursos públics.
 • Justificar, a nivell econòmic i tècnic, les subvencions/ajuts atorgats: elaboració de memòries justificatives, preparació dels justificants, càlculs, imputacions i interlocució amb institucions públiques.

Experiència, competències i habilitats necessàries

 • Titulació en Ciències socials, econòmiques, de l’administració, polítiques, gestió publica, sociologia, pedagogia, gestió cultural, gestió de projectes i equips, secretaria de direcció …
 • Alt nivell comprovat de Català, Castellà i Angles (escriptura, lectura i parla).
 • Es valorarà formació complementària en captació i gestió de subvencions públiques i privades i/o normatives reguladores de subvencions a nivell europeu (fons social europeu), estatal, autonòmic i local.
 • Experiència mínima de 2 anys en un departament de gestió de subvencions en entitats del tercer sector social.
 • Es valorarà positivament coneixement del sector social i/o haver participat a organitzacions del tercer sector (voluntariat social, esplais, caus, o d’altres), haver portat una oficina, haver exercit de secretària de direcció, haver treballat en la gestió cultural i/o experiència en gestió d’equips de persones i voluntariat.
 • Coneixements requerits: marc normatiu; coneixement integral dels recursos disponibles; coneixement de les tècniques necessàries en el cicle d’un projecte; coneixement del tercer sector social; coneixement de l’especialitat o de l’àmbit d’intervenció que desenvolupem a les entitats; coneixement dels sistemes de gestió transversals a l’entitat; ofimàtica (especialment Word i Excel).
 • Habilitats requerides: capacitat d’organització i planificació; disposar d’una visió global del programa, servei o actuació i de l’entitat; capacitat d’anàlisis del context extern i intern; gestió i desenvolupament de projectes; capacitat de generar noves idees, creativitat i innovació; capacitat de comunicació; autonomia; gestió del temps; gestió documental i de la informació: elaboració d’informes, memòries d’activitat i de presentació de resultats; atenció i concentració, anticipació, orientació a resultats i adaptabilitat.
 • Actituds: responsabilitat; flexibilitat i disposició al canvi; discreció i confidencialitat; compromís amb l’organització; treball en equip; sensibilitat cap als problemes socials; talant positiu; tenacitat i capacitat de control de l’estrès.
 • Valorarem la capacitat de cercar i identificar convocatòries nacionals i internacionals que s’adaptin als objectius de l’entitat i estiguin alineades amb el seu Pla Estratègic. Identificar, dissenyar i formular els projectes a presentar a institucions públiques. Realitzar el seguiment de les propostes presentades a fi de complir els requeriments dels finançadors públics, així com resolució de requeriments, si s’escau.

Oferim

 • Una jornada de 20 hores setmanals. Podem considerar la preferència horària de la persona escollida. Amb calendari de curs lectiu i possibilitat de fer teletreball. Pot haver-hi canvi d’horaris i activitats segons necessitats de l’organització.
 • Incorporació immediata a l’equip de treball.
 • Retribució de 10.000 euros bruts anuals com personal tècnic segon conveni col·lectiu autonòmic d’ensenyament i formació no reglada de Catalunya
 • Formar part d’un equip de transformació social.

Com respondre a l’oferta

Si tens interès a presentar-te a l’oferta, prepara un text curt de motivació amb l’explicació de per què vols treballar amb nosaltres (màxim 280 caràcters) i respon aquest formulari Accés al FORMULARI per tal que valorem la teva candidatura

 

Acceptem candidatures fins al dia 15 de març de 2021

About the author

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Leave a Reply

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: