(Català) OBRIM EL TELÓ!

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Obrim el teló. Transformant el present construïm el futur”. Un projecte innovador de cohesió  i transformació de la comunitat mitjançant la creació escènica.

Guanyador del Premi Baldiri Connexions 2020 que la Fundació Carulla convoca anualment, i que enguany ha seleccionat 6 projectes dels 103 presentats.

Premis Baldiri Connexions 2020

Premis Baldiri Connexions 2020

És un projecte d’arts escèniques de caire transformador, intergeneracional, que adaptem a les peculiaritats de cada territori creant xarxes i optimitzant recursos, amb el teatre com a metodologia d’innovació. Funciona molt bé en escoles d’alta complexitat, situacions d’interdisciplinarietat (pobresa, segregació racial i cultural, masclismes, lideratges negatius, etc).

OBRIM EL TELÓ A SANTS-MONTJUÏC

L’Escola Cavall Bernat diu: Després d’un treball continu setmanal exquisidament acompanyant pels professors de teatre, experimentant dinàmiques corporals, expressives i de creació, aquest grup de 4t s’ha vist capaç de crear un espectacle que han compartit amb la resta de l’escola i amb les famílies. El grup es mostra ara més cohesionat, més tolerant, més afable, més disciplinat i més empoderat. Han guanyat confiança en ells mateixos, ja que a principi de curs era pràcticament impossible que accedissin a pujar a un escenari i exposar-se davant d’un públic. A més, apropa els infants a la Cultura i al Teatre i a tots els seus beneficis.

Amb la col·laboració del CAP Roger.

http://www.xtec.cat/centres/a8046293/teatre.htm

https://photos.google.com/share/AF1QipMactkla2Su9GavZAg6gQ7HOaCQdMinv9xRBQZjbLQ0jHWmBANkeTaWeaSy-hKACQ?key=Y0xnRHE5RTVOSmx0YkxwaUlCcWNocW82czFLUUdR

This slideshow requires JavaScript.

OBRIM EL TELÓ A GORNAL!

Projecte intergeneracional de treball comunitari en què intervenen adolescents i persones grans amb risc de soledat, impulsat per la força intrínseca de les arts escèniques i la nostra metodologia.

Amb mitja hora de taller amb Plàudite Teatre  aconseguiu el que nosaltres triguem mesos i anys en aconseguir”, diuen professionals del mon social, educatiu i sanitari.

Projecte inclòs en el programa de Prescripció Social del Departament de Salut per oferir alternatives a la medicalització, amb la col·laboració del CAP Gornal-Bellvitge.

Participen estudiants del col·legi Pare Enric d’Ossó de Bellvitge, centre educatiu que aposta per la innovació pedagògica, la diversitat, les noves tecnologies i la formació en valors per a la transformació social.

RECULL DE PREMSA

Sants 3 Radio informatiu Sants Montjuïc al dia 18/05/202 https://www.ivoox.com/sants-montjuic-al-dia-18-05-2020-informatiu-a-sants-3-audios-mp3_rf_51160128_1.html  

Notícia Ajuntament L’H 12/05/2020: http://www.l-h.cat/detallNoticia.aspx?14Dillm18ylrq7neYB3ACm6UPWRKHMIqSabwcuWqazCU08EqazB

TV L’H: Entrevista de L’Informatiu – Eugènia Delgado, directora artística de Plàudite Teatre 25/02/2020 https://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/entitats/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/14623113

Amb la participació de l’Obra Social “Fundació” La Caixa, Citroën PSA Retail Barcelona Badal, l’Espai de Suport de Mémora, i la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya en el finançament del projecte Obrim el Teló!

Col·laboradors

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: