(Català) Perspectiva de gènere

(Català) Perspectiva de gènere

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mesures implementades a la nostra organització per eliminar estereotips i prejudicis per raó de gènere

Evitem la socialització diferencial de gènere, posem en evidència els estereotips per tal de superar els rols de gènere i construir un relat igualitari en oportunitats i en tracte igualitari per a tothom.

Realitzem una comunicació inclusiva de gènere: cuidem el llenguatge per a que sigui inclusiu en tot moment i fem servir mots genèrics i abstractes pels col·lectius com ara l’alumnat, les persones, infants (sense article masculí), etc.

Posem especial atenció per a evitar qualsevol indici de violència de gènere a tots els nivells de la nostra estructura (junta, gestió, equip artístic i alumnat).

Fem formació i promoció de totes les persones de la nostra organització i tothom rep un salari igualitari en funció de la categoria, sense cap discriminació.

Parem esment a la conciliació personal, social i familiar de totes les persones de la nostra organització.

Respectem les persones LGTBI i realitzem tallers per a fomentat el respecte i l’empatia.

Pensem en la perspectiva de gènere de manera transversal en tots els àmbits de la nostra tasca: des de la junta, l’equip artístic i l’equip de gestió al disseny, execució i seguiment dels projectes tenint en compte les desigualtats de gènere que existeixen i les que poden sorgir en el desenvolupament de les activitats.

Mesures implementades als nostres projectes per eliminar estereotips i prejudicis per raó de gènere

Realitzem projectes amb perspectiva de gènere de manera transversal, és a dir, des de la diagnosi, disseny i avaluació. 

Incorporació de la perspectiva de gènere tant en els objectius com en les activitats, en la metodologia i en els indicadors de seguiment i avaluació.

Fomentem la visibilitat de les dones: apoderem les nenes i joves i les posem en contacte amb figures històriques de dones rellevants i moltes vegades poc conegudes i reconegudes.

Incorporem en els nostres projectes la visió interseccional, valorem i ens adaptem als participants des d’aquesta visió, dissenyem els projectes tenint en compte tots els element que intervenen en la construcció de la pròpia identitat i de les formes d’exclusió interrelacionades.

Sobre el autor

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Deja un comentario

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
A %d blogueros les gusta esto: