(Català) Dia Mundial del Teatre 2021

(Català) Dia Mundial del Teatre 2021

Désolé, cet article est seulement disponible en Catalan et Espagnol Européen. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans la langue par défaut du site. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

Celebrem el Dia Mundial del Teatre amb l’alumnat de l’Escola d’Arts Escèniques i la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona per recordar que el Teatre és una Cultura de Pau

Missatge de Helen Mirren: “Ha estat un moment molt difícil per a la interpretació en directe, i molts artistes, tècnics, artesans i dones han lluitat en una professió que ja ho és plena d’inseguretat. Potser aquesta inseguretat sempre present els ha fet més capaços de sobreviure a aquesta pandèmia amb enginy i coratge. 

La seva imaginació ja s’ha traduït, en aquestes noves circumstàncies, en formes inventives, divertides i commovedores de comunicar-se, gràcies en gran part a Internet. Els éssers humans s’han explicat històries mútuament mentre han estat al planeta. La bella cultura del teatre viurà mentre quedem aquí. 

L’afany creatiu d’escriptors, dissenyadors, ballarins, cantants, actors, músics, directors, no serà mai sufocada i en un futur molt proper floriran de nou amb una nova energia i una nova comprensió del món que tots compartim. No puc esperar!”

RECULL DE PREMSA:

Informatiu Televisió de L’Hospitalet 23.03.2021 

À propos de l’auteur

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Laisser un commentaire

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d blogueurs aiment cette page :