FÊTE DE 15ème ANNIVERSAIRE DE PLÀUDITE TEATRE

FÊTE DE 15ème ANNIVERSAIRE DE PLÀUDITE TEATRE

Désolé, cet article est seulement disponible en Catalan et Espagnol Européen. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans la langue par défaut du site. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

Més de 300 persones van celebrar amb nosaltres els 15 anys de Plàudite Teatre com a Companyia de Teatre i Espai d’Arts Escèniques al Centre Cultural Santa Eulàlia de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).
Les celebracions continuaran durant tot aquest curs 2013-2014.
Gràcies a tots i a totes els que conreeu la Sensibilitat per les Arts Escèniques, la Cultura i l’Art dia rere dia, setmana darrere setmana i any rere any. Ens feu grans!

À propos de l’auteur

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

1 commentaire pour l’instant

Leticia GPPublié le12:25 - nov. 12, 2013

Enhorabuena y felicidades por vuestro aniversario!! Vuestro éxito es ejemplo de tesón, esfuerzo, entusiasmo y entrega hacia vuestra profesión. Un fuerte abrazo : ))

Laisser un commentaire

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d blogueurs aiment cette page :