OBRIM EL TELÓ!

Obrim el teló. Transformant el present construïm el futur”. Un proyecto innovador de cohesión  y transformación de la comunidad a través de la creación escénica.

Ganador del Premio Baldiri Connexions 2020 que la Fundació Carulla convoca anualmente, que en esta edición ha seleccionado 6 proyectos de 103 presentados.

Premis Baldiri Connexions 2020

Premis Baldiri Connexions 2020

Es un proyecto de artes escénicas de cariz transformador, intergeneracional, que adaptamos a las peculiaridades de cada territorio creando redes y optimizando recursos, con el teatro como metodología de innovación. Funciona muy bien en escuelas de alta complejidad, situaciones de interdisciplinariedad (pobreza, segregación racial y cultural, machismos, liderazgos negativos, etc).

OBRIM EL TELÓ A SANTS-MONTJUÏC

L’Escola Cavall Bernat diu: Després d’un treball continu setmanal exquisidament acompanyant pels professors de teatre, experimentant dinàmiques corporals, expressives i de creació, aquest grup de 4t s’ha vist capaç de crear un espectacle que han compartit amb la resta de l’escola i amb les famílies. El grup es mostra ara més cohesionat, més tolerant, més afable, més disciplinat i més empoderat. Han guanyat confiança en ells mateixos, ja que a principi de curs era pràcticament impossible que accedissin a pujar a un escenari i exposar-se davant d’un públic. A més, apropa els infants a la Cultura i al Teatre i a tots els seus beneficis.

Un proyecto intergeneracional con la colaboración del Centro de Atención Primaria CAP Roger.

http://www.xtec.cat/centres/a8046293/teatre.htm

https://photos.google.com/share/AF1QipMactkla2Su9GavZAg6gQ7HOaCQdMinv9xRBQZjbLQ0jHWmBANkeTaWeaSy-hKACQ?key=Y0xnRHE5RTVOSmx0YkxwaUlCcWNocW82czFLUUdR

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

OBRIM EL TELÓ A GORNAL!

Proyecto intergeneracional comunitario en que intervienen adolescentes y personas mayores con riesgo de soledad, impulsado por la fuerza intrínseca de las artes escénicas y nuestra metodología.

Amb mitja hora de taller amb Plàudite Teatre  aconseguiu el que nosaltres triguem mesos i anys en aconseguir”, diuen professionals del mon social, educatiu i sanitari.

Projecte inclòs en el programa de Prescripció Social del Departament de Salut per oferir alternatives a la medicalització, amb la col·laboració del CAP Gornal-Bellvitge. 

Participen estudiants del col·legi Pare Enric d’Ossó de Bellvitge, centre educatiu que aposta per la innovació pedagògica, la diversitat, les noves tecnologies i la formació en valors per a la transformació social.

REVISTA DE PREMSA

Sants 3 Radio informatiu Sants Montjuïc al dia 18/05/202 https://www.ivoox.com/sants-montjuic-al-dia-18-05-2020-informatiu-a-sants-3-audios-mp3_rf_51160128_1.html  

Noticia Ayuntamiento L’H 12/05/2020: http://www.l-h.cat/detallNoticia.aspx?14Dillm18ylrq7neYB3ACm6UPWRKHMIqSabwcuWqazCU08EqazB

TV L’H: Entrevista de L’Informatiu – Eugènia Delgado, directora artística de Plàudite Teatre 25/02/2020 https://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/entitats/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/14623113 

Con la participación de l’Obra Social “Fundació” La Caixa, Citroën PSA Retail Barcelona Badal, l’Espai de Suport de Mémora, i la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya en el finançament del projecte Obrim el Teló!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
A %d blogueros les gusta esto: