COMPANYIA PLÀUDITE TEATRE
Gira internacional al 2010
Estrena: 2005
SINOPSI
Un muntatge escènic divertit, per a públic familiar, on es veuen escenes de Don Quixot al seu camí des de La Mancha fins a arribar al mar de Barcelona la Nit de Sant Joan, amb els personatges i llocs que el van acompanyar en les seves aventures i esdeveniments.
Les escenes porten el fil conductor argumental del personatge de Don Quijote i estan tenyides del moviment i el gest que caracteritza el grup Plàudite Teatre, amb petites i divertides coreografies.
DESCARREGA EL DOSSIER EN PDF (40 KB)
FITXA ARTÍSTICA
Espectacle de creació pròpia.
Direcció, adaptació i moviment escènic: Eugenia Delgado Mata
Intèrprets: Anna Babiano, Nacho Baenas, Rosa Forteza, Núria Gibert, Eva Murillo i Alejandro Navarro.
Artista Digital i Comunicació: Maribel Pozo Ruiz
Coreografies: Giuseppe Stella
Música: fragments de “España Antigua” de Jordi Savall, Montserrat Figueras, i “Bella Terra” de Ariadna Savall
Agraïments: Montserrat Figueras, Jordi Savall, Ariadna Savall i Centre Cultural Santa Eulàlia
FITXA TÈCNICA
Durada de l’espectacle: aprox. 60 minuts
Idioma: Castellà
Génere: Teatre de Movimient®
Públic: familiar
Vídeo i Fotografia: ©Maribel Pozo Ruiz 2010 i 2016
RECULL DE PREMSA:
“L’home que somiava convertir-se en un heroi de les novel·les de cavalleria, les quals llegia amb autèntica avidesa, inicia el seu viatge cap al mar de Barcelona. La companyia Plàudite Teatre porta a l’escenari algunes de les anècdotes més còmiques d’aquest periple i acompanya les aventures d’aquest home esquifit i romàntic amb divertides coreografies. Una manera diferent de conèixer el cèlebre personatge de Cervantes.”
Time Out Barcelona 15/09/2010 Cap de setmana ideal
“Dedicada fundamentalmente a público infanto-juvenil, consiste en sintética versión del clásico literario El Ingenioso Hidalgo Don Quijote de La Mancha, en clave de Teatro de Movimiento, estilo desarrollado por esta agrupación, donde se busca conjugar orgánicamente la narración oral escénica; la expresión gestual y los desplazamientos de sino coreográfico, donde los cuerpos asumen las más de las veces funciones accesorias: molinos, rebaños, fieras; leiv motivs todos de los diferentes episodios recreados en la pieza, a propósito de la casi total ausencia de elementos escenográficos, lo cual permite su óptima adaptabilidad a espacios alternativos.”
Antonio E. González Rojas, Azurina Cultural (Cuba) 25/10/2010
Quant a l'autor