QUI SOM

Plàudite Teatre-Arts Escèniques de Proximitat, neix en 1998 en la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) amb la finalitat de promoure activitats relacionades amb la Cultura, l’Art i la Formació a través de les Arts Escèniques.
Des del inici Plàudite Teatre-EAE desenvolupa activitats en tres grans àrees: Creació, Formació i Teatre Comunitari, caracteritzades pel Teatre de Moviment® com a eina que accentua la part corporal com a punt de partida i camí des del qual abordar tot el que és teatral.

Entre els seus membres trobem artistes professionals de les Arts Escèniques i professionals de l’Educació, la Pedagogia, la Sociologia, la Psicologia i la Comunicació que consideren les Arts Escèniques com una eina per desenvolupar la sensibilitat artística, la integració, la cohesió social i com un vehicle portador de valors.

Plàudite“és l’imperatiu del verb llatí  “plaudo ” que significa aplaudir. Aquesta paraula la utilitzaven alguns personatges de la comèdia de Plaute al final de la representació per demanar l’aplaudiment del públic. (Segle III a. d. C.).

EL LLOBREGAT (suplement de La Vanguardia), 02/11/2016: 
“Una de las escuelas más importantes de la zona Llobregat está en L’Hospitalet y se conoce como Plàudite Teatre – Espai d’Arts Escèniques; por cierto, en Santa Eulàlia. La entidad cultural lleva, desde 1998, fomentando el teatro como canal de expresión y, en la actualidad, cuentan con 150 alumnos de todas las edades que pasan cada semana por las instalaciones.

TV LH: QUI SOM, QUÈ FEM 25.06.2015 “Plàudite Teatre s’ha consolidat com un projecto artístic de la ciudad de L’Hospitalet de Llobregat, amb intervencions iprojectes a tots els barris.

Tutoria de dos Becaris Leonardo Da Vinci 2014.

Presents al Mapa Mundial del Teatro

MEMÒRIA D’ACTIVITATS
Curs 2018-19
Curs 2017-18

TRANSPARÈNCIA:
Balanç econòmic 2019 BSIT PYG
Balanç econòmic 2018 BSIT PYG
Balanç econòmic 2017 BSIT PYG
Balanç econòmic 2016
Balaç econòmic 2015

Deixeu una resposta

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: