(Català) TALLER DE TEATRE EN FAMÍLIA

ByPlaudite Teatre

(Català) TALLER DE TEATRE EN FAMÍLIA

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Una proposta divertida per compartir moments creatius amb els infants. Professionals de les arts escèniques us ofereixen una oportunitat per jugar plegats d’una manera diferent, el joc teatral en família amb música en directe interpretada per un pianista.
Taller per adults amb infants (recomanat de 3 a 12 anys).

Del 13 de gener al 5 de maig de 2018

Horari: els dissabtes de 11 a 12.30h

9 sessions d’1 hora i 30 minuts
13 i 27 de gener, 10 i 24 de febrer, 10 i 17 de març, 7 i 21 d’abril, 5 de maig

Preu per adult mes un infant. 2 modalitats de pagament a escollir una:

  1. Modalitat d’un sol pagament: abans del 27 de gener: 80€ (72€ per a alumnes del curs regular) 60€ per persona afegida.
  2. Modalitat de dos pagaments: un abans del 27 de gener i l’altre abans del 17 de març, de 45€ cadascun (40,5€ per a alumnes del curs regular) 35€ a cada pagament per persona afegida

Descomptes pels alumnes del curs regular de teatre de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques

About the author

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre-Espai d'Arts Escèniques, des de 1998 promou activitats relacionades amb la Cultura, l'Art i la Formació a través les Arts Escèniques. Treballem en tres grans àrees: Creació, Formació en Arts Escèniques i Teatre Comunitari-Teatre Social.

Leave a Reply

%d bloggers like this: