Sábados en Santa Eulàlia-FAMILIAR

Sábados en Santa Eulàlia-FAMILIAR

Por tercer año consecutivo volvemos con una nueva temporada de Sábados a Santa Eulàlia, en esta ocasión PARA PÚBLICO FAMILIAR. 20 de Febrero a 18h

Como ya sabéis, se trata de hacer una ruta “espectacular” por el barrio de Santa Eulàlia -que le da nombre. Es decir, os llevamos a visitar tres espacios donde habitualmente no se hacen espectáculos, y que sólo esta tarde se convertirán en pequeños escenarios.

Cómo funciona? Hay que llegar al Centro Cultural Santa Eulàlia de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona (encontraréis la dirección más abajo) un poco antes de las 18h de la tarde del día 20 de febrero. Comprar una entrada, y por cada una que compréis os daremos otra infantil gratis. A continuación la organización divide al público asistente en grupos de 15 personas. Cada grupo irá acompañado por un miembro de la organización que os guiará durante todo el recorrido. Los lugares que visitaréis serán una sorpresa hasta que lleguéis. El que sí os podemos avanzar qué veréis:

CLOWN: Tot sol… i núvol, Companyia Le Puant. Le Puant a Disantes a Santa EulàliaUn pallasso, una cadira i una maleta: tres companys de viatge. Quan estan sols s’aturen, seuen i contemplen. Ara fa sol, ara fa núvol i ara sol… i núvol. Un pallasso innocent, però conscient, que té qualsevol recurs per a combatre l’avorriment; Una cadira per a seure, per a jugar, per a ballar, i per a mil històries més; I una maleta que no sabem què hi ha a dins. “Tot sol… i núvol” transforma la realitat en ficció. “Tot sol” en busca de… companyia; “I núvol” per allò que ens agradaria dir i no ens atrevim. “Tot sol… i núvol”, un espectacle proper i molt humà, on tothom s’hi sentirà identificat.

CUENTO CON MÚSICA EN DIRECTO: El violí embruixat , Compendia Endrapacontes Endrapacontes a Dissabtes a Santa EulàliaUna actriu i un músic ens proposen contes musicats, per als més petits de la casa, amb la intenció de que entre tots passem una estona divertida, endinsant-nos en mons màgics plens d’històries i d’aventures, coneixent personatges de conte i ajudant-los a sortir-se’n de les seves peripècies. Tot això a través de la música, el clown, la dansa, la interpretació i per descomptat, amb l’ajut indispensable dels nostres principals protagonistes: els nens i les nenes!!

TÍTERES: El món de la Violeta, Companyia Núria Mestres, titelles de proximitat.Cia. Núria Mestres a Dissabtes a Santa EulàliaVioleta normalment m’acompanya a explicar contes a través de les ombres, o els objectes, però en aquest cas es mostra tal com és, petita, delicada, vergonyosa i li van succeint un conjunt de situacions divertides.


Agradecimientos a las tiendas: Sensorial, Selvor, Idaia

El precio: 8€ adulto + una entrada infantil gratuita

VENTA DE ENTRADAS:
El mismo día del espectáculo a partir de las 17.30h en el
Centre Cultural Santa Eulàlia
Carrer de Santa Eulàlia, 60 (plaça interior)
L’Hospitalet de Llobregat

TRANSPORTES PÚBLICOS:
Metro L1: Santa Eulàlia (salida al Pont de la Torrassa)
FGC: Ildefons Cerdà

Os esperamos!!!

Organizado por Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques, el Grupo de Comerciantes de Santa Eulàlia y el Centro Cultural Santa Eulàlia del Ayuntamiento de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Sobre el autor

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial