Santa Eulalia’s Saturdays

Santa Eulalia’s Saturdays

For third consecutive year we came back with a new season of Saturdays to Santa Eulàlia, in this occasion FOR CHILDISH PUBLIC. February 20th at 18h

As you already know, we’ll make an spectacular “route” for the neighbourhood of Santa Eulàlia -which gives it’s name. We take you to visit three spaces where usually they don’t do shows, and that only this afternoon will turn into small scenes.

How it works? It is necessary to arrive to the Santa Eulàlia Cultural Centre, at L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona (you will find the address below) before 18pm, on February 20th. Buy a ticket, and for each that you buy you will have one ticked for a child for free. After that, the organisation divides the public in groups of 15 people. Each group will go accompanied by a person of the organisation that will guide you during the entire route. The places that you will be visiting rest as a secret, until you arrive there. What you can know by now is what we will see:

-CLOWN: Tot sol… i núvol, Companyia Le Puant.Le Puant a Disantes a Santa Eulàlia Un pallasso, una cadira i una maleta: tres companys de viatge. Quan estan sols s’aturen, seuen i contemplen. Ara fa sol, ara fa núvol i ara sol… i núvol. Un pallasso innocent, però conscient, que té qualsevol recurs per a combatre l’avorriment; Una cadira per a seure, per a jugar, per a ballar, i per a mil històries més; I una maleta que no sabem què hi ha a dins. “Tot sol… i núvol” transforma la realitat en ficció. “Tot sol” en busca de… companyia; “I núvol” per allò que ens agradaria dir i no ens atrevim. “Tot sol… i núvol”, un espectacle proper i molt humà, on tothom s’hi sentirà identificat.

-TALES WITH ALIVE MUSIC: El violí embruixat , Companyia Endrapacontes Endrapacontes a Dissabtes a Santa EulàliaUna actriu i un músic ens proposen contes musicats, per als més petits de la casa, amb la intenció de que entre tots passem una estona divertida, endinsant-nos en mons màgics plens d’històries i d’aventures, coneixent personatges de conte i ajudant-los a sortir-se’n de les seves peripècies. Tot això a través de la música, el clown, la dansa, la interpretació i per descomptat, amb l’ajut indispensable dels nostres principals protagonistes: els nens i les nenes!!

-PUPPETS: El món de la Violeta, Cia. Núria Mestres, titelles de proximitat.Cia. Núria Mestres a Dissabtes a Santa EulàliaVioleta normalment m’acompanya a explicar contes a través de les ombres, o els objectes, però en aquest cas es mostra tal com és, petita, delicada, vergonyosa i li van succeint un conjunt de situacions divertides.


We thanks to the shops: Sensorial, Selvor, Idaia

The price: €8 adult + child (for free)

VENDA D’ENTRADES:
The same day at 17.30h at the
Centre Cultural Santa Eulàlia
Carrer de Santa Eulàlia, 60 (plaça interior)
L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

PUBLIC TRANSPORTATIONS:
Subway L1: Santa Eulàlia (sortida al Pont de la Torrassa)
FGC: Ildefons Cerdà

We are waiting for you !!!

Organized by Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques, el Grupo de Comerciantes de Santa Eulàlia and the Centro Cultural Santa Eulàlia del Ayuntamiento de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

About the author

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial