(Català) TALLER DE TEATRE EN FAMÍLIA

ParPlaudite Teatre

(Català) TALLER DE TEATRE EN FAMÍLIA

Désolé, cet article est seulement disponible en Catalan et Espagnol Européen. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans la langue par défaut du site. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

Una proposta divertida per compartir moments creatius amb els infants. Professionals de les arts escèniques us ofereixen una oportunitat per jugar plegats d’una manera diferent, el joc teatral en família amb música en directe interpretada per un pianista.
Taller per adults amb infants (recomanat de 3 a 12 anys).

Del 13 de gener al 5 de maig de 2018

Horari: els dissabtes de 11 a 12.30h

9 sessions d’1 hora i 30 minuts
13 i 27 de gener, 10 i 24 de febrer, 10 i 17 de març, 7 i 21 d’abril, 5 de maig

Preu per adult mes un infant. 2 modalitats de pagament a escollir una:

  1. Modalitat d’un sol pagament: abans del 27 de gener: 80€ (72€ per a alumnes del curs regular) 60€ per persona afegida.
  2. Modalitat de dos pagaments: un abans del 27 de gener i l’altre abans del 17 de març, de 45€ cadascun (40,5€ per a alumnes del curs regular) 35€ a cada pagament per persona afegida

Descomptes pels alumnes del curs regular de teatre de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques

À propos de l’auteur

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre-Espai d'Arts Escèniques, des de 1998 promou activitats relacionades amb la Cultura, l'Art i la Formació a través les Arts Escèniques. Treballem en tres grans àrees: Creació, Formació en Arts Escèniques i Teatre Comunitari-Teatre Social.

Laisser un commentaire

%d blogueurs aiment cette page :