Actors i actrius per donar classes de teatre

Actors i actrius per donar classes de teatre

Oferta laboral: Actors i actrius per donar classes de teatre

Perfil d’actors i actrius per donar classes de teatre, desenvolupar projectes de Teatre Comunitari i Social, i tallers diversos, majoritàriament en contextos complexos en una organització social/cultural, no lucrativa, de transformació social a través de les arts escèniques

Plàudite Teatre és una associació sense ànim de lucre.

És un referent del teatre a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, arrelats al territori des de fa més de 20 anys; disposa d’una gran xarxa de col·laboració, visió interseccional i fa servir el teatre com a eina per al canvi positiu que denomina Teatre Comunitari i Social.

Treballa en l’àmbit de l’Educació, la Salut Mental i comunitats diverses que vulguin fer servir el Teatre per a la transformació social.

Cultiva una Escola d’Arts Escèniques des del 1998, amb més de 150 alumnes de 3 a 80 anys, amb un model pedagògic propi que ha estat exportat a altres centres artístics. Imparteix cursos de formació per a educadors. Realitza els Serveis Educatius dels principals escenaris municipals de L’H: Teatre Joventut i Auditori Barradas. Programa espectacles de proximitat. Al llarg del curs més de 1700 persones tenen una experiència escènica participativa amb nosaltres.

 

Compromís social i artístic

Plàudite Teatre és una organització social/cultural no lucrativa, no governamental que no pertany al sector públic ni a l’empresa privada.

Treballa per la inclusió i la cohesió social en totes les seves dimensions, amb especial atenció als col·lectius més vulnerables de la societat. Té com a objectiu final aconseguir la promoció de la persona, reduir les desigualtats socioeconòmiques i evitar l’exclusió social. S’adreça a impulsar el reconeixement i l’exercici dels drets socials i culturals i a evitar que determinats grups socials quedin exclosos de l’accés a les arts escèniques, un dret de les persones. 

Com a singularitat ha optat i defensat sempre que l’equip estigui integrat per actors i actrius, artistes en actiu, per portar a terme el seu projecte d’Arts Escèniques de Proximitat que provocar un fort impacte en la comunitat a través de la qualitat escènica. L’actor i l’actriu com propiciadors de l’experiència artística és un tarannà que caracteritza els projectes de Plàudite Teatre.

 

L’equip

Compta per a l’execució d’aquests objectius amb persones que volen treballar per aquestes finalitats, motivades pel món social, amb capacitat i interès d’intervenir en entorns complexos.

Actors i actrius que entenguin el teatre com un ofici a més d’una professió (tècnica) que necessita “tekne” (destresa, habilitat) i voluntat de créixer amb les diverses experiències que es tenen al llarg de la vida.

Persones compromeses, crítiques i conscients, que sàpiguen fer i ser, que facin de l’experiència escènica compartida i participativa un fet teatral de qualitat artística en totes les fases de la feina.

Que gaudeixin amb l’experiència del teatre participatiu tant com a dalt d’un escenari. Que entenguin que el seu èxit com artista en aquests projectes és facilitar la pràctica escènica i el pensament crític, des de la consigna de que tothom gaudi del teatre.

Que visquin el procés i el resultat com un fet artístic realitzat. Amb capacitat de fer de l’experiència en si mateixa un producte escènic de qualitat. Amb la passió d’un ofici que es transmet i es viu igual a dalt de l’escenari que facilitant l’accés a les arts escèniques en entorns complexos.

Plàudite Teatre té una directora artística que acompanya i supervisa el desenvolupament dels projectes, així com un equip tècnic i artístic, per tant es important la capacitat, l’habilitat i la disposició a treballar en equip.

Plàudite Teatre valora i considera la compatibilitat de la feina amb els compromisos de  l’actor/actriu en actiu.

Requisits

  • Títol de l’Institut del Teatre o altre formació superior en arts escèniques.
  • Experiència o referències provades de la seva capacitat de fer classes i/o tallers de teatre per infants, joves i adults.
  • Coneixement en Arts comunitàries (teatre social, teatre aplicat, teatre comunitari, etc.) ja sigui per haver obtingut un Màster en aquesta especialitat o bé tenir el recorregut provat en experiència laboral en aquest camp.
  • Coneixement comprovat d’idioma Català i Castellà (escriptura, lectura i parla). Es valorarà el coneixement d’anglès.
  • Es valorarà positivament coneixement del sector social i/o haver participat a organitzacions del tercer sector (voluntariat social, esplais, caus, o d’altres) i la capacitat i habilitat per treballar en equip.

Horari: Principalment dilluns, dimarts, dimecres matí i tarda i dijous matí, amb calendari de curs lectiu.

Pot haver-hi canvi d’horaris i activitats, així com algunes activitats que es desenvolupen fora de l’horari regular de classes i tallers, segons necessitats de l’organització.

Salari BRUT mensual:

Jornada de 30 hores 1.600€

Jornada de 20 hores 1.050€

Jornada de 10 hores 525€

Conveni col·lectiu autonòmic d’ensenyament i formació no reglada de Catalunya

Si tens interès a presentar-te a l’oferta, prepara un text curt de motivació amb l’explicació de per què vols treballar amb nosaltres (màxim 280 caràcters), respon aquest formulari i envia’ns el teu currículum a direccion@plaudite.org , per tal que valorem la teva candidatura.

Acceptem candidatures fins al dia 12 de setembre de 2021.

Quant a l'autor

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial