Dia Mundial del Teatre 2020

Dia Mundial del Teatre 2020

El Teatre com a santuari

“En el món d’avui on la intolerància, l’odi i la violència estan en augment, el nostre planeta s’està enfonsant cada vegada més en una catàstrofe climàtica, necessitem connectar amb la nostra força espiritual.

Necessitem lluitar contra l’apatia, el pessimisme, l’avarícia i el menyspreu pel planeta en el qual vivim.

El teatre té un paper, un paper noble, ha de dinamitzar i fer avançar a la humanitat, ajudar-la a aixecar-se abans que caigui en un abisme.

És hora de recuperar aquesta relació simbiòtica entre l’artista i el públic, el passat i el futur.” Missatge de Shahid NADEEM

 

Fer teatre pot ser un acte sagrat i també un acte de rebel·lió, de transformació i d’amor per fer que aquest món en què vivim, sigui dia rere dia un món millor.

Quedem-nos a casa per cuidar el nostre món. Per poder tornar a gaudir ben aviat de la màgia, l’alegria i la humanitat que el teatre ens aporta a les nostres vides.

Feliç dia mundial del teatre 2020!

Visca el teatre!

Quant a l'autor

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial