(Català) Dia Mundial del Teatre 2022

(Català) Dia Mundial del Teatre 2022

Désolé, cet article est seulement disponible en Catalan, Espagnol Européen et Anglais Américain. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans la langue par défaut du site. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

Celebrem el Dia Mundial del Teatre 2022 amb l’alumnat de l’Escola d’Arts Escèniques.

Reciten fragments del missatge d’enguany a càrrec del director d’Òpera i Teatre Peter Sellars.

Aquí podeu trobar el text sencer.

El teatre és camí de Pau i així es commemora des de fa 60 anys per l’International Theatre Institute.

Des de 1962, el Dia Mundial del Teatre es celebra a tot el món el 27 de març. Aquest dia és una celebració per a aquells que poden veure el valor i la importància de la forma d’art « teatre », i actua com un crit d’atenció per als governs, els polítics i les institucions que encara no han reconegut el seu valor per a les persones i el seu potencial de creixement econòmic.

World Theatre Day 2022 Online Celebration:

 

Vam convidar els nostres amics de l’Escola de Teatre ATO a celebrar amb nosaltres aquesta efemèride i crear un vídeo per compartir-lo en les nostres respectives xarxes per reivindicar que el Teatre és Cultura de Pau. Aquí us deixem el seu treball:

 

À propos de l’auteur

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Laisser un commentaire

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d