PATHOS

PATHOS

[singlepic id=61 w=300 h=200 float=]

Companyia Plàudite Teatre

És la posada en escena de Salomé, d’Oscar Wilde, amb un al·lusió onírica a Yerma, de Federico García Lorca. A través d’elles vam mostrar la passió obsessiva i delirant, el desig extrem, pathos, que té com a fi “…matar al que estimem...”
Si Herodes demana a una dona que ball, ella li mostra en la seva dansa, a la dona universal en tot el seu cicle vital, poètic, sensual; aquesta és Yerma.
El muntatge té com a objectiu posar en l’escenari el sentiment de pathos, desig, amor, passió i mort. Una línia artística que Plàudite Teatre porta en els seus treballs: mostrar sentiments amb poètica contemporània.

SINOPSI
En el palau de Herodes se celebra la festa d’aniversari del tetrarca. És el mateix lloc on té pres Iokanaán, al qual Salomé ha manifestat el seu desig apassionat de posseir-ho.
Herodes, que desitja Salomé, li demana que ball per a ell i recrear-se així en la seva sensual feminitat. Aquesta, en la seva dansa, li ofereix una dona universal, Yerma, que ens posa amb la seva acció en l’avantsala del desenllaç de Salomé, en el pathos: “…mes tots maten el que estimen (…), encara que, no han de morir tots?

FITXA TÈCNICA DE PATHOS
Durada de l’espectacle: 1h 30 minuts
Muntatge: S’adapta a les possibilitats del teatre.
Grandària de l’escenari: S’adapta a qualsevol mesura.
Il·luminació: Necessitem equip de llums .
So: Reproductor de CD

Quant a l'autor

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial