Responsable oficina tècnica

Responsable oficina tècnica

Oferta laboral:

Responsable de l’oficina tècnica.

Plàudite Teatre som una associació sense ànim de lucre que ens dediquem a la transformació social a traves de les arts escèniques en entorns d’alta complexitat, on l’art es converteix en oportunitat de vivències positives. Desenvolupem les nostres activitats en xarxa i en diferents àmbits: educatiu, social, salut i cultural.

Compromís social i artístic

Som una organització social/cultural no lucrativa, no governamental que no pertany al sector públic ni a l’empresa privada.

Treballem per la inclusió i la cohesió social en totes les seves dimensions, amb especial atenció als col·lectius més vulnerables de la societat. Tenim com objectiu aconseguir la promoció de la persona, reduir les desigualtats socioeconòmiques i evitar l’exclusió social.

Fomentem la creativitat, la felicitat, el benestar i la cohesió social, l’accés a la cultura i a la seva practica. Ens adrecem a impulsar el reconeixement i l’exercici dels drets socials i culturals i a evitar que determinats grups socials quedin exclosos de l’accés a les arts escèniques, un dret de les persones. 

Equip

Entenem el teatre com un ofici a més d’una professió. Comptem amb persones que volen treballar per aquestes finalitats, motivades pel món social, amb compromís i sentit crític. Necessitem reforçar l’equip tècnic amb una persona empàtica, alineada amb els nostres valors i objectius, compromesa amb la gestió i la construcció d’organitzacions eficients, sostenibles i eficaces, creativa i motivada en la cerca de solucions, la flexibilització i la simplificació de procediments tècnics, administratius, financers i de gestió, amb habilitats organitzatives i d’acompanyament que vulgui sumar el seu coneixement i energia al nostre equip.

Funcions i tasques

 • Realitzar el seguiment dels projectes en tots els seus components (tècnic, administratiu i financer), en col·laboració amb les altres àrees funcionals de l’organització.
 • Gestionar documentació: arxiu físic i digital, relatiu al cicle de vida dels projectes. Base de dades i altres documents de seguiment constant.
 • Control de cobraments, pagaments, preparació de la comptabilitat i pressupostos.
 • Elaboració d’informes justificatius, tècnics i econòmics.
 • Prestar suport a la direcció de l’associació.
 • Redactar projectes, informes, buscar informació i fer seguiment.
 • Mantenir una adequada comunicació amb les finançadors i altres stakeholders dels projectes.
 • Tramitar les convocatòries de subvencions, licitacions, contractes o concursos públics.
 • Justificar, a nivell econòmic i tècnic, les subvencions/ajuts atorgats: elaboració de memòries justificatives, preparació dels justificants, càlculs, imputacions i interlocució amb institucions públiques.

Experiència, competències i habilitats necessàries

 • Titulació en Ciències socials, econòmiques, de l’administració, polítiques, gestió publica, sociologia, pedagogia, gestió cultural, gestió de projectes i equips, secretaria de direcció …
 • Alt nivell comprovat de Català, Castellà i Angles (escriptura, lectura i parla).
 • Es valorarà formació complementària en captació i gestió de subvencions públiques i privades i/o normatives reguladores de subvencions a nivell europeu (fons social europeu), estatal, autonòmic i local.
 • Experiència mínima de 2 anys en un departament de gestió de subvencions en entitats del tercer sector social.
 • Es valorarà positivament coneixement del sector social i/o haver participat a organitzacions del tercer sector (voluntariat social, esplais, caus, o d’altres), haver portat una oficina, haver exercit de secretària de direcció, haver treballat en la gestió cultural i/o experiència en gestió d’equips de persones i voluntariat.
 • Coneixements requerits: marc normatiu; coneixement integral dels recursos disponibles; coneixement de les tècniques necessàries en el cicle d’un projecte; coneixement del tercer sector social; coneixement de l’especialitat o de l’àmbit d’intervenció que desenvolupem a les entitats; coneixement dels sistemes de gestió transversals a l’entitat; ofimàtica (especialment Word i Excel).
 • Habilitats requerides: capacitat d’organització i planificació; disposar d’una visió global del programa, servei o actuació i de l’entitat; capacitat d’anàlisis del context extern i intern; gestió i desenvolupament de projectes; capacitat de generar noves idees, creativitat i innovació; capacitat de comunicació; autonomia; gestió del temps; gestió documental i de la informació: elaboració d’informes, memòries d’activitat i de presentació de resultats; atenció i concentració, anticipació, orientació a resultats i adaptabilitat.
 • Actituds: responsabilitat; flexibilitat i disposició al canvi; discreció i confidencialitat; compromís amb l’organització; treball en equip; sensibilitat cap als problemes socials; talant positiu; tenacitat i capacitat de control de l’estrès.
 • Valorarem la capacitat de cercar i identificar convocatòries nacionals i internacionals que s’adaptin als objectius de l’entitat i estiguin alineades amb el seu Pla Estratègic. Identificar, dissenyar i formular els projectes a presentar a institucions públiques. Realitzar el seguiment de les propostes presentades a fi de complir els requeriments dels finançadors públics, així com resolució de requeriments, si s’escau.

Oferim

 • Una jornada de 20 hores setmanals. Podem considerar la preferència horària de la persona escollida. Amb calendari de curs lectiu i possibilitat de fer teletreball. Pot haver-hi canvi d’horaris i activitats segons necessitats de l’organització.
 • Incorporació immediata a l’equip de treball.
 • Retribució de 10.000 euros bruts anuals com personal tècnic segon conveni col·lectiu autonòmic d’ensenyament i formació no reglada de Catalunya
 • Formar part d’un equip de transformació social.

Com respondre a l’oferta

Si tens interès a presentar-te a l’oferta, prepara un text curt de motivació amb l’explicació de per què vols treballar amb nosaltres (màxim 280 caràcters) i respon aquest formulari Accés al FORMULARI per tal que valorem la teva candidatura

 

Acceptem candidatures fins al dia 15 de març de 2021

Quant a l'autor

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial