OBRIM EL TELÓ!

Obrim el teló. Transformant el present construïm el futur”. Un projecte innovador de cohesió  i transformació de la comunitat mitjançant la creació escènica.

Guanyador del Premi Baldiri Connexions 2020 que la Fundació Carulla convoca anualment, i que enguany ha seleccionat 6 projectes dels 103 presentats.

Premis Baldiri Connexions 2020

Premis Baldiri Connexions 2020

És un projecte d’arts escèniques de caire transformador, intergeneracional, que adaptem a les peculiaritats de cada territori creant xarxes i optimitzant recursos, amb el teatre com a metodologia d’innovació. Funciona molt bé en escoles d’alta complexitat, situacions d’interdisciplinarietat (pobresa, segregació racial i cultural, masclismes, lideratges negatius, etc).

OBRIM EL TELÓ A SANTS-MONTJUÏC

L’Escola Cavall Bernat diu: Després d’un treball continu setmanal exquisidament acompanyant pels professors de teatre, experimentant dinàmiques corporals, expressives i de creació, aquest grup de 4t s’ha vist capaç de crear un espectacle que han compartit amb la resta de l’escola i amb les famílies. El grup es mostra ara més cohesionat, més tolerant, més afable, més disciplinat i més empoderat. Han guanyat confiança en ells mateixos, ja que a principi de curs era pràcticament impossible que accedissin a pujar a un escenari i exposar-se davant d’un públic. A més, apropa els infants a la Cultura i al Teatre i a tots els seus beneficis.

Un projecte Intergeneracional amb la col·laboració del CAP Roger

http://www.xtec.cat/centres/a8046293/teatre.htm

https://photos.google.com/share/AF1QipMactkla2Su9GavZAg6gQ7HOaCQdMinv9xRBQZjbLQ0jHWmBANkeTaWeaSy-hKACQ?key=Y0xnRHE5RTVOSmx0YkxwaUlCcWNocW82czFLUUdR

This slideshow requires JavaScript.

OBRIM EL TELÓ A GORNAL!

Projecte intergeneracional de treball comunitari en què intervenen adolescents i persones grans amb risc de soledat, impulsat per la força intrínseca de les arts escèniques i la nostra metodologia.

Amb mitja hora de taller amb Plàudite Teatre  aconseguiu el que nosaltres triguem mesos i anys en aconseguir”, diuen professionals del mon social, educatiu i sanitari.

Projecte inclòs en el programa de Prescripció Social del Departament de Salut per oferir alternatives a la medicalització, amb la col·laboració del CAP Gornal-Bellvitge.

Participen estudiants del col·legi Pare Enric d’Ossó de Bellvitge, centre educatiu que aposta per la innovació pedagògica, la diversitat, les noves tecnologies i la formació en valors per a la transformació social.

RECULL DE PREMSA

Sants 3 Radio informatiu Sants Montjuïc al dia 18/05/202 https://www.ivoox.com/sants-montjuic-al-dia-18-05-2020-informatiu-a-sants-3-audios-mp3_rf_51160128_1.html  

Notícia Ajuntament L’H 12/05/2020: http://www.l-h.cat/detallNoticia.aspx?14Dillm18ylrq7neYB3ACm6UPWRKHMIqSabwcuWqazCU08EqazB

TV L’H: Entrevista de L’Informatiu – Eugènia Delgado, directora artística de Plàudite Teatre 25/02/2020 https://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/entitats/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/14623113

Amb la participació de l’Obra Social “Fundació” La Caixa, Citroën PSA Retail Barcelona Badal, l’Espai de Suport de Mémora, i la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya en el finançament del projecte Obrim el Teló!

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: