DIED OF LOVE

DIED OF LOVE

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

[singlepic id=60 w=157 h=225 float=]

Companyia Plàudite Teatre

“Brisas de caña mojada
y rumor de viejas voces,
resonaban por el arco
roto de la media noche.
Bueyes y rosas dormían.
Solo por los corredores
las cuatro luces clamaban
con el furor de San Jorge.”
F.G. Lorca

Muerto de Amor ….”és la poesia que s’aixeca del llibre i es fa humana”…
Una tragèdia que neix de l’experimentació amb escenes de dues obres de Federico García Lorca: La Casa de Bernarda Alba i Bodas de Sangre.
L’obra està elaborada per deixar-se envair pel sentiment i la poètica que emana. La nostra invitació: vegin, escoltin i sentin la veu de la mort, la veu de l’amor, la veu de l’ART.

Eugenia Delgado Mata, Directora Escènica

SINOPSI
El muntatge comença en el que correspon a un funeral en el qual la irrupció d’unes campanes van armant la primera escena de la casa de Bernarda Alba sentenciant a les seves filles al dol; partint d’aquí , la resta de les escenes se succeeixen, barregen, superposen per crear el camí de l’Amor que desemboca en la Mort.
Dos moments musicals vénen a sintetitzar i emfatitzar el succeït: l’Amor secret, prohibit , i la mort irremeiable per el destí.
És un muntatge original en el qual s’ha intentat rescatar el sentiment i la bellesa estètica de l’obra lorquiana. A més de la interpretació s’ha cuidat el treball corporal escènic i la música, creada i interpretada per a l’obra.

REQUERIMENTS TÈCNICS
El muntatge és senzill, adaptable a qualsevol tipus d’escenari per la facilitat de l’escenografia: 2 teles que pengen del sostre i algunes cadires sobre l’escenari. S’adapta al tipus d’il·luminació que tingui el teatre i la música és en CD.
Requereix equip de llums i so.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció i Moviment Escènic: Eugenia Delgado Mata
Elenc: Plàudite Teatre
Composició Musical i interpretació: M.J. Cortés y Dodo Vaquerizas
Càmeres de vídeo: Marta Millá y Felip Alarcón
Edició de vídeo: Maribel Pozo Ruiz

DURADA: 1hora 30 minuts

[nggallery id=2]

About the author

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Leave a Reply

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: