(Català) Dia Mundial del Teatre 2020

(Català) Dia Mundial del Teatre 2020

Désolé, cet article est seulement disponible en Catalan et Espagnol Européen. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans la langue par défaut du site. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

El Teatre com a santuari

“En el món d’avui on la intolerància, l’odi i la violència estan en augment, el nostre planeta s’està enfonsant cada vegada més en una catàstrofe climàtica, necessitem connectar amb la nostra força espiritual.

Necessitem lluitar contra l’apatia, el pessimisme, l’avarícia i el menyspreu pel planeta en el qual vivim.

El teatre té un paper, un paper noble, ha de dinamitzar i fer avançar a la humanitat, ajudar-la a aixecar-se abans que caigui en un abisme.

És hora de recuperar aquesta relació simbiòtica entre l’artista i el públic, el passat i el futur.” Missatge de Shahid NADEEM

 

Fer teatre pot ser un acte sagrat i també un acte de rebel·lió, de transformació i d’amor per fer que aquest món en què vivim, sigui dia rere dia un món millor.

Quedem-nos a casa per cuidar el nostre món. Per poder tornar a gaudir ben aviat de la màgia, l’alegria i la humanitat que el teatre ens aporta a les nostres vides.

Feliç dia mundial del teatre 2020!

Visca el teatre!

À propos de l’auteur

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Laisser un commentaire

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial