PAYSAGES DÉCALÉS

PAYSAGES DÉCALÉS

Désolé, cet article est seulement disponible en Catalan et Espagnol Européen. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans la langue par défaut du site. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

Companyia Plàudite Teatre

SINOPSI
Paysages Décalés és una desfilada de paisatges que tradueixen les mil i una facetes del nostre desig de viure. Cossos, objectes, buits, sons, silencis, respiracions, van i vénen, pugen i baixen, es creuen, s’afegeixen, es lleven, interactuen, se sorprenen, juguen a deixar petjades.

Petjades que acaricien els ulls, les orelles, la pell del públic testimoni.

El públic testimoni de l’existència. Un grup de persones es col·loca per reunir-se.

La manera de col·locar-se, del grup, ens parla i ens explica alguna cosa. Un paisatge de moviments que expressen emocions de diversos colors i de diverses intensitats.

Una petita simfonia d’emocions que en acabar deixa obrir-se un nou espai en el qual es crea un nou paisatge.

DESCRIPCIÓ
Dansa-teatre (performance). Un espectacle minimalista que pretén expressar els seus ideals d’absoluta objectivitat. Presenta una poètica de l’objecte desproveïda de tot artifici i exuberància per buscar la presència d’allò que considera important. Utilitza la geometria com a expressió de la simplicitat, despulla qualsevol element per arribar a l’essència a través de l’eliminació del sofisticat i rescatar, per contra, la sobrietat ja sigui del gest, del moviment, del sentiment, del pensament i les emocions.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció i Coreografia: Giuseppe Stella
Ajudant de Direcció: Eugenia Delgado Mata
Intèrprets: actors i actrius de Plàudite Teatre
Fotografia: ©Josep Cortés
Càmara de vídeo: ©Joaquín Cervera Escribano
Edició de vídeo: Maribel Pozo Ruiz
Text: extret de Fragments d’un discurs amorós de Roland Barthes

FITXA TÈCNICA
Durada: 1 hora.
Música en CD.
Utilitzar l’espai 3 hores abans de la funció.
Aquest espectacle s’adapta a qualsevol tipus d’espai escènic amb equip d’il·luminació.

REVISTA DE PREMSA
Sala Trono, Tarragona: Paisatge de moviments

“Amb el subtítol “Fragments d’un discurs amorós de Roland Barthes”, Pláudite Teatre ens porta a la Sala Trono un muntatge de dansa i teatre expressionista i intens. Un paisatge de moviments d’un grup de persones que es col·loca per reunir-se, amb la direcció i coreografia de Giuseppe Stella. Segons anuncia la Sala Trono, es tracta “d’una performance que presenta una poètica de l’objecte deslligada de qualsevol exuberància i utilitza la geometria com a expressió de la simplicitat. Una hora d’espectacle per mirar de traduir les mil i una facetes del nostre desig de viure”.
Tarragona Radio, Públics

À propos de l’auteur

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Laisser un commentaire

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d blogueurs aiment cette page :