PAYSAGES DÉCALÉS

PAYSAGES DÉCALÉS

[singlepic id=62 w=300 h=219 float=]

Companyia Plàudite Teatre

SINOPSI
Paysages Décalés és una desfilada de paisatges que tradueixen les mil i una facetes del nostre desig de viure. Cossos, objectes, buits, sons, silencis, respiracions, van i vénen, pugen i baixen, es creuen, s’afegeixen, es lleven, interactuen, se sorprenen, juguen a deixar petjades.

Petjades que acaricien els ulls, les orelles, la pell del públic testimoni.

El públic testimoni de l’existència. Un grup de persones es col·loca per reunir-se.

La manera de col·locar-se, del grup, ens parla i ens explica alguna cosa. Un paisatge de moviments que expressen emocions de diversos colors i de diverses intensitats.

Una petita simfonia d’emocions que en acabar deixa obrir-se un nou espai en el qual es crea un nou paisatge.

DESCRIPCIÓ
Dansa-teatre (performance). Un espectacle minimalista que pretén expressar els seus ideals d’absoluta objectivitat. Presenta una poètica de l’objecte desproveïda de tot artifici i exuberància per buscar la presència d’allò que considera important. Utilitza la geometria com a expressió de la simplicitat, despulla qualsevol element per arribar a l’essència a través de l’eliminació del sofisticat i rescatar, per contra, la sobrietat ja sigui del gest, del moviment, del sentiment, del pensament i les emocions.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció i Coreografia: Giuseppe Stella
Ajudant de Direcció: Eugenia Delgado Mata
Intèrprets: actors i actrius de Plàudite Teatre
Fotografia: ©Josep Cortés
Càmara de vídeo: ©Joaquín Cervera Escribano
Edició de vídeo: Maribel Pozo Ruiz
Text: extret de Fragments d’un discurs amorós de Roland Barthes

FITXA TÈCNICA
Durada: 1 hora.
Música en CD.
Utilitzar l’espai 3 hores abans de la funció.
Aquest espectacle s’adapta a qualsevol tipus d’espai escènic amb equip d’il·luminació.

REVISTA DE PREMSA
Sala Trono, Tarragona: Paisatge de moviments

“Amb el subtítol “Fragments d’un discurs amorós de Roland Barthes”, Pláudite Teatre ens porta a la Sala Trono un muntatge de dansa i teatre expressionista i intens. Un paisatge de moviments d’un grup de persones que es col·loca per reunir-se, amb la direcció i coreografia de Giuseppe Stella. Segons anuncia la Sala Trono, es tracta “d’una performance que presenta una poètica de l’objecte deslligada de qualsevol exuberància i utilitza la geometria com a expressió de la simplicitat. Una hora d’espectacle per mirar de traduir les mil i una facetes del nostre desig de viure”.
Tarragona Radio, Públics

Quant a l'autor

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial