LES AUS

LES AUS

[singlepic id=56 w=300 h=197 float=]

Companyia Plàudite Teatre

SINOPSI
Evèlpides, Pistetera i Trigea, ciutadanes ateneses, guiades per una cornella i una graula, fugen d’Atenes i es refugien a Puput, ciutat de les aus. Ansioses de crear una ciutat nova suspesa entre el cel i la terra, convencen les aus perquè es rebel·lin contra el domini dels déus i dels homes i puguin fundar una ciutat pròpia, Cucòpolis dels Núvols, que tindrà el domini tant de l’Olimp com de la Terra. Els déus intenten parar aquesta iniciativa i, darrere una negociació amb Evèlpides, Pistetera i Trigea transformades en aus, conclouen oferint-los el casament amb poder, diners i amor.

DESCRIPCIÓ
Les Aus, d’Aristòfanes, és una comèdia clàssica divertida, alegre, en què els cors d’aus poblen l’espai escènic per envoltar-nos amb el seu color i el seu moviment, contant-nos a la vegada una història de recerca d’un món feliç i lliure, on regnen la pau i la concòrdia entre els seus habitants.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció: Eugenia Delgado Mata
Elenc: Plàudite Teatre
Escenografia: Sergio Fernández
Composició i Interpretació Musical: Verg
Fotografia: ©Josep Cortés
Edició de vídeo: Maribel Pozo Ruiz

Quant a l'autor

Plaudite Teatre administrator

Plàudite Teatre - Arts Escèniques per a la transformació social. Desenvolupem 5 grans àrees: Creació escènica, Formació en Arts Escèniques, Teatre Comunitari i Social, Programació i Serveis Educatius. Des del 1998.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial